Hondentrimsalon Happy PawsRoseline van Hooff
 

Boek nu zelf online een afspraak!

HOLY CANOLLIII! In verband met heel veel aanvragen in de trimsalon is er slechts beperkt ruimte voor nieuwe klanten. Als er een plekje vrij is zou ik die snel pakken, want voor je het weet heeft die stinkende Cockerspaniël van je buren de plek gereserveerd!

Lees hier alle belangrijke informatie voordat je een afspraak hebt. Voor andere vragen/informatie over afspraken kun je mij altijd bellen of even een bericht sturen.

Vanwege mijn reistijd (zie "over mij") werk ik met een online agenda waarin ik de dagen aangeef waarop ik beschikbaar ben. Dit zijn geen vaste data en kan variëren van week tot week!  


Ik werk uitsluitend op afspraak!

Geen plek in de agenda? Meld u aan voor de wachtlijst! Zo krijgt u automatisch bericht als er een plekje vrijkomt.

Wanneer je voor twee honden een afspraak wilt maken op dezelfde dag, dan moet je twee keer een afspraak inplannen achter elkaar. Natuurlijk mogen jouw lieverds wel tegelijk gebracht worden. 

Bestaat jouw familie uit meer dan twee honden? YOU ARE LIVING THE DREAM HONEY! Stuur mij dan even een bericht en kijken we samen naar een dag waarop uw shmoops tegelijk gebracht kunnen worden. 


Annuleringsbeleid

Komt de afspraak helaas toch niet goed uit? Dan verzoek ik je minimaal 48 uur vooraf aan de afspraak te annuleren.

Dat kan via de mail die je ontvangen hebt na het boeken van de afspraak of door mij even berichten. Als je te laat bent met annuleren zal ik helaas de kosten voor de afspraak in rekening moeten brengen. 


Gebruik van Media

Hierbij verleen ik Trimsalon Happy Paws het recht en de toestemming om foto('s), audio- en video-opname(s) van mijn hond(en) op elk moment tijdens en na de trimbeurt te gebruiken, reproduceren, distribueren en publiceren. Hierbij vrijwaar ik Trimsalon Happy Paws van alle aansprakelijkheid die voortvloeit uit dergelijk gebruik. Ik doe afstand van elk recht op enige vergoeding voor de reproductie, verkoop, uitzending en distributie van foto('s), audio- en video-opname(s) van mij en/of mijn hond(en) op enig moment tijdens en na de verzorging.


Contactgegevens:

Dorpsstraat 205, 1721 BJ in Broek op Langedijk (Noord Holland)

Roseline van Hooff

Tel. nummer: +31 6 14 62 38 10

Email: info@trimsalonhappypaws.nl

KVK 76226310

BTW NL003059967B28


Voor vragen en informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen!

Gebruik het onderstaande contactformulier als u iets wilt vragen of als u contact met mij wilt opnemen.

 

 

E-mailen
Bellen
Instagram