Hondentrimsalon Happy Paws  Roseline van Hooff
 

Stuur mij een bericht via onderstaand formulier, dan kijk ik of u hondje mogelijk nieuwe klant kan worden of bij mij op de wachtlijst geplaatst kan worden.


Ik werk uitsluitend op afspraak!

Lees hier alle belangrijke informatie voordat je een afspraak hebt. 

Voor het boeken van afspraak of andere vragen kun je onderstaand formulier invullen:


Bestaat jouw familie uit twee of meer honden? YOU ARE LIVING THE DREAM HONEY! Als je graag voor al jouw dieren een afspraak wilt maken, stuur mij dan even een bericht en kijken we samen naar een dag waarop uw shmoops tegelijk gebracht kunnen worden. 


Annuleringsbeleid

Komt de afspraak helaas toch niet goed uit? Dan verzoek ik je minimaal 48 uur vooraf aan de afspraak te annuleren.

Dat kan via de mail die je ontvangen hebt na het boeken van de afspraak of door mij even berichten. Als je te laat bent met annuleren zal ik helaas de kosten voor de afspraak in rekening moeten brengen. 


Gebruik van Media

Hierbij verleen ik Trimsalon Happy Paws het recht en de toestemming om foto('s), audio- en video-opname(s) van mijn hond(en) op elk moment tijdens en na de trimbeurt te gebruiken, reproduceren, distribueren en publiceren. Hierbij vrijwaar ik Trimsalon Happy Paws van alle aansprakelijkheid die voortvloeit uit dergelijk gebruik. Ik doe afstand van elk recht op enige vergoeding voor de reproductie, verkoop, uitzending en distributie van foto('s), audio- en video-opname(s) van mij en/of mijn hond(en) op enig moment tijdens en na de verzorging.


Contactgegevens:

Dorpsstraat 205, 1721 BJ in Broek op Langedijk (Noord Holland)

Roseline van Hooff

Tel. nummer: +31 6 14 62 38 10

Email: info@trimsalonhappypaws.nl

KVK 76226301

BTW NL003059967B28

E-mailen
Bellen
Instagram