Hondentrimsalon Happy Paws  Roseline van Hooff
 

Servicevoorwaarden en beleid

Het welzijn van de hond staat ten alle tijden voorop.

Ik werk uitsluitend op afspraak en kan geen last-minute afspraken faciliteren.


Tijdsmanagement

Brengen:

- Kom alsjeblieft op tijd voor de afspraak. Het liefst 5-10 min van tevoren indien er speciale vereisten zijn.

- Laat de hond goed uit voordat de behandeling begint.

- Wanneer je meer dan 20 min te laat bent is er een toeslag van €1 per min tot een maximum van 30 min.

- Bij meer dan 30 min. te laat wordt de afspraak geannuleerd en zal de annuleringstoeslag (volledige kosten van de geplande behandeling) betaald moeten worden.

Ophalen:

- Tijdsduur van de behandeling varieert per hond en zal altijd van tevoren besproken worden

- Ik bel of bericht wanneer de hond klaar is. Kom alsjeblieft niet eerder om de hond te halen, dan is het vaak onmogelijk om de behandeling goed af te maken.

- Wanneer de hond langer dan 30 min moet wachten om opgehaald te worden nadat u bericht hebt ontvangen reken ik een toeslag van €3 per uur (€0,05 p/min.)


Annuleringsbeleid

Komt de afspraak helaas toch niet goed uit? Dan verzoek ik je minimaal 48 uur vooraf aan de afspraak te annuleren.

Dat kan via de mail die je ontvangen hebt na het boeken van de afspraak of door mij te berichten. Als je te laat bent met annuleren zullen de volledige kosten voor de geplande afspraak in rekening worden gebracht.


Klitten

- Geklitte vachten resulteren in een toeslag voor het ontklitten van €1 per minuut. Ik hanteer een maximum van 45 min ontklitten.

- Als de vacht dusdanig geklit is dat het welzijn van de hond in het geding komt dan zal de hond volledig kort geschoren moeten worden. Daarbij zal er een verviltingstoeslag worden gerekend.  Ik zal dit vooraf altijd met je bespreken.


Media gebruik

Hierbij verleen ik Trimsalon Happy Paws het recht en de toestemming om foto('s), audio- en video-opname(s) van mijn hond(en) op elk moment tijdens en na de trimbeurt te gebruiken, reproduceren, distribueren en publiceren. Hierbij vrijwaar ik Trimsalon Happy Paws van alle aansprakelijkheid die voortvloeit uit dergelijk gebruik. Ik doe afstand van elk recht op enige vergoeding voor de reproductie, verkoop, uitzending en distributie van foto('s), audio- en video-opname(s) van mij en/of mijn hond(en) op enig moment tijdens en na de verzorging.


Alvast dank voor je begrip. Bij vragen neem gerust contact op!

E-mailen
Bellen
Instagram