Hondentrimsalon Happy Paws  Roseline van Hooff
 

Mijn unieke trimsalon

Happy Paws is een kleine, gezellige en comfortabele trimsalon. Mijn salon is volledig kooivrij, dus jouw hond is altijd bij mij (zelfs als ze mijn grapjes niet leuk vinden).

Als jouw shmoop niet zo goed met andere honden kan opschieten, laat het mij even weten wanneer je een afspraak boekt. Dan zorg ik ervoor dat jouw hondje niet te maken krijgt met die praatgrage poedel die maar blijft kletsen over haar kippenallergie.

De meeste honden die worden getrimd mogen los op de tafel, er is altijd muziek en ik maak gebruik van aromatherapie om de sfeer relaxed te houden.

Ik beperk het aantal honden dat ik op een dag trim en neem ruim de tijd voor afspraken. Als ik merk dat een hondje gestresst is gebruik ik kalme/zelfverzekerde energietechnieken om de hond zich wat zekerder te laten voelen en nemen we even pauze als dat nodig is. 

Vanzelfsprekend wordt jouw shmoop alleen met het beste professionele materiaal behandeld in mijn trimsalon. Het comfort en de veiligheid van de honden staat op nummer één. Ik zal altijd prioriteit geven aan goede communicatie met jou zodat je jouw hond met een gerust hart kan achterlaten in de salon.

Mijn trimsalon is aangesloten bij de "Vereniging Voor Trimmend Nederland".  Jouw hond krijgt daarmee gegarandeerd een vakkundige behandeling.


Over mij

Ik ben Roseline van Hooff, sinds 2022 dierenarts en al ruim 13 jaar hondentrimmer.  

Ongeveer 13 jaar geleden besloot ik "ik wil hondentrimmer worden". Door het combineren van een deeltijdcursus honden trimmen, stage lopen bij trimsalons en heel veel YouTube filmpjes en cursussen heb ik het honden trimmen geleerd. Door de kennis van deze cursus te combineren met mijn ervaring en de medische kennis waarover ik beschik kan ik medische (huid)problemen snel en tijdig herkennen bij mijn klantjes en daarover eventueel advies geven.


Hoe het begon...

Het begon allemaal met mijn eigen hondje Bobby, die helaas inmiddels al overleden is. Ik, als jongedame, vond het erg leuk om hem zelf te knippen - hier was hij het zelf overigens totaal niet mee eens- en van het een kwam het ander. Op den duur kwamen er steeds meer mensen die mij vroegen "hey, kan je anders mijn poedel een keer onder handen nemen?" . Heel veel haar, shampoo, kwijl, blaren en hondenkusjes verder heb ik nu sinds 2019 mijn eigen officieel erkende trimsalon. Iets waar ik ontzettend trots op ben!


Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.
E-mailen
Bellen
Instagram